Macedonia de Nord


   Un grup de tineri membri cu experiență ai cluburilor montane Veles, care se găsesc în imposibilitatea de a-și realiza ideile, obiectivele, motivele, dorințele de îmbunătățire a cunoștințelor și abilităților lor, precum și dorința de a participa la un număr mai mare de acțiuni și de a menține informații Cetățenii adunările și prelegerile studenților, decid să părăsească cluburile de acasă și să formeze Clubul Sportiv Azot Mountain.

     Odată cu formarea noului club, adică cu apartenența la club, fiecare membru are dreptul de a-și exprima și implementa ideile dacă acestea sunt în conformitate cu Statutul asociației. El are dreptul să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile, să participe la un număr mare de acțiuni și are sarcina de a promova alpinismul. Toate activitățile, în special toate tururile ușoare, sunt pline de promoții și prelegeri ale membrilor clubului cu un singur scop: să adune cât mai mulți cetățeni posibil și să recruteze și să recruteze noi tineri personal.

     Pentru a-i instrui cu cunoștințe și abilități montane și pentru a crea obiceiuri pentru a-și petrece timpul liber în natură, în special la munte, deoarece alpinismul este o formă de recreere activă și recreere prin care construiește și formează un membru sănătos, puternic și nobil comunitate.

     Membrii recenziei sunt într-un puternic spirit de solidaritate și învățare. Instruirea și publicarea comunităților locale și a comunității pentru posibile oportunități și oportunități în acest scop, dar înainte de a vă oferi misiunea noastră.

     Domeniul nostru principal de interes este activitatea fizică care este utilizată ca instrument pentru a promova sănătatea, bunăstarea și un stil de viață sănătos. Credem cu tărie că prin sport poate fi creată o societate mai sănătoasă și mai coezivă.

     Sportul este un instrument educațional util pentru construirea comunității, integrare, acceptare, promovarea drepturilor omului și egalitate. În opinia noastră, drumețiile, activitățile în aer liber, sportul și educația sunt indisolubil legate și își găsesc cea mai puternică legătură în educația non-formală.