Ungaria


     Asociația Budapesta pentru Sporturi Internaționale (BAIS) este o organizație non-profit, bazată pe voluntari, condusă de tineri, cu misiunea de a promova activitatea fizică, stilul de viață activ, înțelegerea interculturală, solidaritatea și participarea socială prin educație non-formală bazată pe sport Începând din 2015 până în 2017 ne-am dezvoltat activitățile ca un grup informal de tineri sub denumirea de Asociația Sportivă Internațională din Budapesta (ISAB). În decembrie 2017 am fost înregistrați ca o asociație non-profit de către instanța din Budapesta .

     Scopul principal al organizației noastre este de a promova activitatea fizică, un stil de viață sănătos și participarea la activități sportive de bază în rândul tinerilor, indiferent de originea și statutul lor social. Grupul nostru țintă include studenți internaționali și maghiari, tineri profesioniști și tineri defavorizați. Prin organizarea de activități sportive și recreative, schimburi de tineri și cursuri de formare, creăm oportunități de mobilitate pentru învățare pentru tineri și consolidăm înțelegerea reciprocă și prietenia dintre ei.

     Scopul secundar al organizației este de a conecta cluburile sportive locale și inițiativele de bază cu internaționalii care locuiesc în Budapesta și de a furniza informații despre evenimentele legate de sport care au loc în oraș. BAIS se bazează pe tineri voluntari. Mulți dintre ei sunt studenți ai Universității maghiare de educație fizică, în timp ce alții sunt tineri profesioniști implicați în gestionarea activităților sportive din timpul liber.

     Asociația pentru Sport Internațional din Budapesta a fost creată de tineri cu experiență internațională semnificativă la spate. Organizația noastră are relații internaționale puternice și avem o experiență semnificativă în managementul de proiect internațional. Utilizăm sportul în scopuri de dezvoltare socială, promovăm incluziunea socială, solidaritatea, înțelegerea reciprocă și cetățenia activă prin sport. Membrii noștri voluntari au participat la diferite cursuri de formare pentru tineri și sport, seminarii, vizite de studiu și schimburi de tineri în toată Europa. Unii dintre membrii noștri s-au implicat activ în organizarea de schimburi internaționale de tineri și cursuri de formare în cadrul cărora și-au dezvoltat competențele de management al proiectelor.